brodka

BRODKA

Poleg spoštovanja tradicije se pri našem delu trudimo biti tudi inovativni. Leta 2017 smo pričeli s prodajo žgane pijače, ki je kot prva na svetu narejena iz presežkov kruha. Z izdelkom se trudimo osveščati in ukrepati pri preprečevanju nastajanja zavržkov hrane. Kruh dobimo iz proizvodnje prepečenca, kjer odrezke kruha običajno zavržejo, mi pa z upoštevanjem načel krožnega gospodarstva le te zberemo in jih predelamo v kakovostno žganje. Podarimo kruhu novo priložnost!

Brodka je na senzoričnem ocenjevanju na Biotehniški fakulteti prejela 19 točk od 20, kar ustreza nazivu ODLIČNA KAKOVOST! S tem si je brodka pridobila tudi certifikat Zavoda Ivana Cankarja – Odlično je, vrhniško je! Z brodko smo se prijavili na natečaj časnika Finance, kjer smo zmagali v kategoriji najboljši izdelek po mnenju potrošnikov.

Kategorija:

Opis izdelka

Klasična brodka je primerna za pripravo osvežilnih poletnih cocktailov, uporabimo jo lahko namesto vodke, uživa pa se jo lahko tudi samostojno. Priporočamo, da je dobro ohlajena – najbolje je, da jo pred serviranjem ohladite v zamrzovalniku.

Starana brodka pa je svoj okus in harmoničnost pridobivala s staranjem v hrastovem sodu. Leto dni staranja da brodki prefinjen okus po hrastovem sodu. Poskusiti jo mora vsak ljubitelj staranih žganih pijač.

Vsebina: 0,7 L

Alkohol: 40 %

 

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “BRODKA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja